Jak správně jíst ovoce dle etikety?

Kategorie: Magazín Publikováno uživatelem

Ovoce je důležitým zdrojem vitamínů, minerálů, oxidantů a vlákniny. Mělo by být denní součástí jídelníčku. Každý druh našeho i exotického ovoce má specifickou chuť, barvu, konzistenci a tvar. V mnoha případech nevíme, jak se má daný druh ovoce […]

zobrazit více

Vánoce 2018 – Vánoční provoz

Kategorie: Magazín Publikováno uživatelem

do 22.12. 2018 včetně – standardní provoz 23.12. 2018 – pouze Praha 24.12. a 25.12. 2018 – ZAVŘENO 26.12. 2018 – omezený provoz – pouze Praha (není odpolední rozvoz) 27.12. 2018 – standardní provoz Praha, HK, Pardubice, Mladá […]

zobrazit více

Čerstvé ovoce a zelenina do práce

Kategorie: Magazín Publikováno uživatelem

Žijeme v uspěchané době plné stresu. Málokdo z nás má čas si vařit z čerstvých surovin. Většinou si tedy zaplácáváme naše žaludky nezdravým fast foodem a polotovary plné konzervantů, stabilizátorů a neidentifikovatelných látek, které naši imunitu a zdraví vůbec nepodpoří. Právě […]

zobrazit více

Neobyčejné vlastnosti obyčejného ovoce

Kategorie: Magazín Publikováno uživatelem

V červnu jsem se zúčastnil konference „Neobyčejné vlastnosti obyčejného ovoce“ ve Varšavě, která měla za úkol podpořit prodej čerstvého bobulového ovoce jako jsou jahody, maliny, kanadské borůvky, ostružiny, angrešt a rybíz. „Neobyčejné vlastnosti obyčejného ovoce“ je propagační a […]

zobrazit více